ECHIPA NOASTRA

O idee simpla poate schimba lumea

La GroupAlpin, ne mândrim cu experiența și profesionalismul nostru în domeniul alpinismului utilitar și industrial. Fondată pe pasiunea pentru lucrul la înălțime și pe o echipă de alpiniști experimentați, compania noastră românească oferă soluții inovatoare și sigure pentru o varietate de provocări tehnice. Specializată în renovări de fațade, izolări, protecție antifluvială, curățare geamuri și multe altele, ne angajăm să livrăm servicii de înaltă calitate, respectând cele mai stricte standarde de siguranță. La GroupAlpin, fiecare proiect este o demonstrație a măiestriei noastre și a angajamentului pentru excelență.

Punem clientul pe primul loc

Rapiditate

Instalarea corzilor făcându-se foarte repede, timpul necesar începerii lucrărilor şi deplasării între diferite secţiuni este considerabil mai mic decât cel necesar pentru instalarea/demontarea unor schele şi transportul acestora.

Reducerea costurilor

Comparativ cu soluţiile alternative bazate pe folosirea schelelor metalice sau a nacelelor autosuspendate costurile alpinismului utilitar sunt mult mai mici prin eliminarea cheltuielilor de transport, montare/demontare a schelelor.

Flexibilitate

Nefiind restricţionaţi de schele sau alte utilaje voluminoase sau grele, alpiniştii pot să lucreze în condiţii dificile din punctul de vedere al spaţiului de manevră sau în perimetre în care instalarea unor schele ar fi chiar imposibilă.

Functionare normala

Obiectivele nu sunt afectate pe durata lucrărilor datorită neblocării căilor de acces prin montarea schelelor.